Loopbaancoaching

Welke kant wil ik op met mijn loopbaan en welke plek mag werk in mijn leven hebben? Het kan zijn dat je net aan het begin van jouw werkende leven staat of dat je al heel wat mijlen hebt afgelegd op de weg van het werk, Waar je ook staat kan er een moment ontstaan dat je even niet meer weet welke richting je op wil. Dit is het moment om pas op de plaats te nemen en een bewuste keuze te maken over hoe nu verder. Vragen zoals wie ben ik in werk, waar word ik gelukkig van en waar wil ik van toegevoegde waarden zijn, zijn vragen waar we bij stil gaan staan. Naast deze vragen kijken we ook naar jouw vaardigheden, talenten en drijfveren. Met deze verworven zelfkennis kan je weer jouw eigen richting bepalen.

Loopbaancoaching gaat niet alleen over het vinden van een andere baan of het bepalen van je volgende stap in je carrière maar ook over hoe je jouw loopbaan in de huidige situatie waarbinnen je begeeft wil vorm geven. Hoe ga ik om met een moeizame samenwerking of een te hoge werkdruk zijn vragen die ook aan bod kunnen komen.

 

Re-integratie 

Het kan zijn dat je te maken hebt met een outplacementtraject of dat je aan het re-integreren bent waardoor je door externe factoren gevoelsmatig gedwongen wordt om stil te staan bij jouw loopbaan. Juist in dit soort situatie kan je de regie weer in handen krijgen door goed zicht te krijgen wat jouw eigen motivaties zijn maar ook hoe je kaders stelt en 'nee' zegt zodat je agenda niet helemaal volloopt.  Dat is waar wij samen de aandacht aan geven waarbij we niet vergeten wat er toe heeft geleidt dat je nu op dit punt in jouw leven staat. Wij focussen op jouw innerlijke kracht en missie, zodat je weer aan het stuur staat van jouw (werkende) leven.

Aanpak

Samen gaan we opzoek waar jij goed in bent en waar jij jouw tijd en aandacht aan wil geven. Waar we instappen is geheel aan jou zoals hierboven beschreven. Dit traject kunnen oefeningen en opdrachten met zich meedragen ten behoeve van het formuleren van de juiste keuzes en de volgende stap. 

Hier kan je een vrijblijvende intake aanvragen.