Burn-out Coaching

Heb je al een langere tijd last van vermoeidheid wat maar niet overgaat? Slaap je slecht, ben je zeer prikkelbaar en/of heb je het gevoel dat je denkvermogen je in de steek laat, dan zou het kunnen zijn dat je met een Burn-out te maken hebt. Herken de klachten en burn-out symptomen op tijd. Het is belangrijk om met deze aanhoudende symptomen een bezoekje te brengen aan de huisarts en/of de bedrijfsarts. Omdat dit symptomen zijn dat meerdere oorzaken kunnen hebben is het van belang om fysieke oorzaken uit te sluiten. 

 

Wanneer je last hebt van een Burn-out dan is het belangrijk om snel hulp in te schakelen om te werken aan mentaal en fysiek herstel. Mensen die perfectie nastreven, harde werkers, 'nee' niet in het vocabulaire zit, dat wil zeggen niet tegen een ander maar wel tegen zichzelf. groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

Aanpak

Eerst herstellen, werken aan het verminderen van de vermoeidheid, dan geven we aandacht aan hoe het komt dat je in een Burn-out terecht ben gekomen, welke overtuigingen, omgeving en gewoontes hebben het zover laten komen en wat is er nodig voor duurzaam herstel. NOOIT meer Burn-out is het streven. Met plezier en positieve energie terug in het (werkende) leven. We werken samen aan jouw herstel waarbij je weer jouw eigen regie in handen krijgt. Dit doen we door in het traject vooral te richten naar wat jij nodig hebt, niet slechts mentaal maar waar ook ruimte is voor fysiek en emotioneel herstel.

 

Hier kan je een vrijblijvende intake aanvragen.